About us

小さな街の、小さなブルワリー

京王線笹塚駅から商店街をくだって
そろそろ喉が乾いたなーと感じる頃に
ほんのり灯りが見えます。
座って7人、立てば15人も入れば一杯の
小さなタップルームとその奥に醸造所。
できたてビールを片手にローカルの人々が
楽しく繋がるスペースです。

A small brewery in a small town

OUR DAYs Brewery & Clubhouse is a brewery tucked away in a residential area on the edge of Shibuya Ward in Tokyo.

We are often asked:
“Why did you open a bar in such a remote location?”
“Why did you start to make craft beer?”
The answer is, “Because we love this street.” And “because we wanted to make something to share with others.”
We wish to provide a space where friends can be made and good times can be shared.
Our vision of “OUR DAYs” is to create the base connecting people with beer.

2021年コロナ禍の中、突如、クラフトビールを作ろう、と発起しました。
人と人との繋がりが断ち切れてしまいそうな空気を変えたい、そのために必要な何かを探した時、「ビール」はきっかけになる、とヒントを得ました。
「ビールでも飲んでさ〜」と言いながら雑談をかわし、見知らぬ人同士が知り合いになるアイテム。
それってすごいモノだと思いませんか?
ビールとなら、なんだってできそうな気がします。

ドイツ製のSPEIDELという醸造機器を使用して醸造しています。
230リットルのマッシュタンクと200リットルの発酵タンク4機で、醸造ごとにモルトやホップの配合を変えて作ります。
何杯飲んでも胃にもたれない、爽やかでモルトの味わいを感じるビール作りを基本にしています。

We brew using German-made equipment called SPEIDEL.
We use a 230 liter mash tank and four 200 liter fermentation tanks.
The malt and hop mixture is changed for each batch.
We aim to brew beers with a refreshing malt flavor that will not upset the stomach no matter how many glasses you drink up.